Kundeservice

 

Vi tilbyr 24 timers kundeservice!

Har du noko du lurar på, ta kontakt med oss. Du treff oss på facebook her men du kan alltid sende oss spørsmål/innspel via sms med å sende melding til 26166 med følgande kodeord: KVH melding

Vårt kundesenter er alltid tilgjenglig på Mi Energiside, eller send epost til marknad@kvinnherad-energi.no. Mellom kl 07.30 og kl 15.00 er du velkommen til å ta ein prat med oss på telefon 53 47 56 50.


Kundesider

Ved å logga inn på Kundesider som du finn pålogging til øverst i høgre hjørne, finn du mykje informasjon vedr. ditt abonnement hjå Kvinnherad Energi AS. Du kan leggja inn ny målarstand (kun for nettkundar av Kvinnherad Energi) og laga prøvefaktura, du kan sjå på tidlegare fakturaer og historiske forbruk.

Dersom du ynskjer varsel om målaravlesing på epost eller SMS, gjer du desse valga her. Du treng kundenummer og pinkode for å logga deg på, om du ikkje hugsar pinkoden kan du få oppretta ny ved å klikke her NY PIN


Vi takkar kundane våre for tilliten!

Kundetilfredshetsundersøkjinga 2014 gir oss knallgode resultater på omdømme og lojalitet, det høgaste som vi har registrert og langt over skårene til dei store landsdekkande leverandørane! Resultata visar at vi gjer mykje riktig, at vi bla. er den kraftleverandøren våre kundar føretekker, og at vi er ein påliteleg og trygg kraftleverandør! Ikkje overraskande er det informasjonsspreiing vi skårer dårlegast på, men vi håpar at dei nye heimesidane og ytterlegare fokus på informasjon vil retta dette i framtida! Husk at vi tar imot alle innspel frå våre kundar, og at vi alltid kan forbetra oss, HJELP OSS MED DET!

Marknadsavdeling

 

Kenneth Ingvaldsen
Marknadsleiar
kenneth@kvinnherad-energi.no

Line Anita Øvstebø
Marknadskonsulent
line@kvinnherad-energi.no

Vigdis U Bøyum
Marknadsmedarbeidar
vigdis@kvinnherad-energi.no


Ikkje bruk desse direkte epostadressene om det er generelle henvendingar, bruk då marked@kvinnherad-energi.no